Blog

Gebze evden eve nakliyat fiyat.

Gebze Evden Eve Nakliyat Fiyatları

Mevsim ve dönemlere göre fiyatlar farklılık göstermektedir, yaz mevsimlerinde gerek kamu personellerin tahin durumları olsun gerekte insanların en çok taşınmak için seçtiği bir dönem olduğundan fiyatlar biraz daha yüksek olmaktadır. 2020 Yıllı itibarı ile Çakıroğlu Nakliyat olarak Gebze evden eve nakliyat fiyatları için yaz kampanyalarımız başlamıştır.

Kampanya gereği bizimle daha önce taşınmış müşterilerimize %25 indirim, kamu personelli olan müşterilerimize ise %15 indirimli nakliye hizmeti sunmaktayız. İnternet üzerinde ilginç nakliye isimleri ve Ulaştırma Bakanlığına kayıtlı olmayan şirketlerden fiyat tekliflerini karşılaştırmayın çünkü bu şirketler genellikle korsa firma olup eşyanızı kamyonlarına yükledikten sonra anlaştığınız fiyatın üç katını almak için bir sürü çabaya girişecekler.

25 Yıllık tecrübe ve marka bilinirliğimiz ile Gebze evden eve nakliyat deyince akla gelen lider taşımacılık şirketi olamanın gururunu yaşıyoruz. Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini önemsemekteyiz. Elaman kadromuz tecrübeli ve işini bilen saygılı güler yüzlü insanlardan oluşmaktadır. Gebze ilçesinde çoğu nakliye şirketi maliyetlerini daha ucuza getirebilmek için mülteci kullanmaktadır. Aynı şekilde eşyanın paketlenmesi ve taşınma için gereken özeni göstermemektedir. Bu yüzden ev taşıma şirketi seçerken daha özenli tercih yapmanızı tavsiye ederiz, sadece size sunulan fiyat tekliflerine göre en ucuz taşıma şirketini seçmeyin çünkü sonrasında bir çok problem yaşamanız olasıdır.

Ev taşıma fiyatları.

Güncel fiyat tablomuz aşağıdaki gibidir;

GEBZE EVDEN EVE NAKLİYAT EV TAŞIMA FİYAT LİSTESİ FİYATI
İstanbul (Anadolu) Gebze Arası Nakliyat Taşınma Fiyatı 2200₺
İstanbul (Avrupa) Gebze Arası Nakliyat Ev Taşıma Fiyatı 3000₺
Kocaeli Gebze Arası Nakliyat Ev Taşıma Fiyatı 1200₺
Başiskele Gebze Arası Nakliyat Ev Taşıma Fiyatı 1000₺
Çayırova Gebze Arası Nakliyat Ev Taşıma Fiyatı 1000₺
Darıca Gebze Arası Nakliyat Ev Taşıma Fiyatı 800₺
Derince Gebze Arası Nakliyat Ev Taşıma Fiyatı 950₺
Dilovası Gebze Arası Nakliyat Ev Taşıma Fiyatı 1100₺
İzmit Gebze Arası Nakliyat Ev Taşıma Fiyatı 1150₺
Körfez Gebze Arası Nakliyat Ev Taşıma Fiyatı 1000₺
Gölcük Gebze Arası Nakliyat Ev Taşıma Fiyatı 1100₺
Kandıra Gebze Arası Nakliyat Eşya Taşıma Fiyatı 1200₺
Karamürsel Gebze Arası Nakliyat Eşya Taşıma Fiyatı 1000₺
Kartepe Gebze Arası Nakliyat Eşya Taşıma Fiyatı 1400₺
İzmir Gebze Arası Nakliyat Eşya Taşıma Fiyatı 3500₺
Ankara Gebze Arası Nakliyat Eşya Taşıma Fiyatı 3700₺
Gebze Şehir İçi Nakliyat Eşya Taşıma Fiyatı 900₺ – 1500₺

Gebze Evden Eve Nakliyat Fiyat

Bir ev eşyası bir hazine değerindedir bu yüzden taşınırken kesinlikle firmanın size eşya sigortası yapıp yapmadığını özellikle dikkat edin ve taşınma sürecinizi sözleşme ile güvence altına almalısınız. Piyasada en ucuz firmayı seçmek eşyanızın güvenliğini riske atmanın yanında kendinizde bu şirket ile bir çok sorun yaşamanız anlamına gelmektedir. Çünkü ucuz korsan firmaları eşya sigortası yapmazlar ayrıca taşınma sırasında oluşabilecek herhangi bir zararında mesuliyetini almazlar.

Gebze asansörlü eşya taşıma fiyatları.

Çakıroğlu tüm taşıma sürecini eşya sigortası ile güvence altına almakta, zaten böyle bir problemin yaşanmaması için taşınma işlemini gerçekleştiren personelimiz bilgi ve tecrübesi sayesinde özenli taşımaya dikkat etmekteler. Gebze evden eve nakliyat firmaları arasında kurumsal ve sigortalı hizmet sunan sayılı şirketler arasındayız.

  • Uygun fiyat tarifeleri üzerinden evden eve nakliyat hizmeti sunuyoruz.
  • Geniş ödeme seçenekleri sunuyoruz.
  • Taşımacılık hizmetinde garanti sunuyoruz.
  • Asansörlü eşya taşıma hizmeti sunuyoruz.
  • Bünyemizde deneyimli personel bulunduruyoruz.

Ev taşıma fiyat listemizi asansörlü eşya taşıma masrafları dahil değildir, müşteri istediği veya kat oranların durumuna göre asansör sisteminini gönderiyoruz. Asansör ücretimiz bir tarafta kurulumu 350 TL.  Fiyat konusunda yorum, mail veya hızlı bir şekilde telefonla iletişim kurabilirsiniz. Müşteri yorumlarımıza 10 dakika içerisinde geri dönüş sağlanmaktadır.

,

İstanbul Londra nakliye fiyatı.

İngiltere’ye Eşya Taşıma Fiyatları

Türkiye’den İngiltere’ye eşya taşıma fiyatları hesaplanırken eşyanın hacmi baz alınarak hesaplanıp m3 başı ortalama 160 EURO başlayıp 200 EURO kadar çıkmaktadır. Örneğin İstanbul Londra nakliye fiyatı ortalama 4800 EURO dan başlamaktadır.

Bu konuda hizmet alırken dikkat etmemiz gereken bazı hususlar var: Fiyat teklifi almak, firma tercihleri ve İngiltere taşınma sürecinden gerekli dokümanlar gibi konulara değineceğiz.

Çakıroğlu nakliyat olarak neredeyse 20 yılla aşkın bir süredir başta Avrupa olmak üzere neredeyse dünyanın her yerine müşteri memnuniyetini esas alarak hizmet vermekteyiz.

İngiltere Nakliyat Fiyatlarıİngiltere Taşıma Ücretleri
Koli Taşıma Ücretleri70 - 80 €
Parça Eşya Taşıma Fiyat250 - 300 €
5 m³ ve Altı Eşya Taşıma Fiyatı900 - 1050 €
1+1 15 m³ Eşya Taşıma Fiyatı2700 - 3450 €
2+1 25 m³ Eşya Taşıma Fiyatı4500 - 5750 €
3+1 40 m³ Eşya Taşıma Fiyatı7200 - 8000 €

İngiltere Eşya Taşıma

Birleşik Krallık topraklarında günümüzde neredeyse 850.000 Türk yaşamaktadır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Aynı şekilde Türkiye’de bir çok İngiltere vatandaşı emeklilik hayatını Türkiye’de geçirmektedir. Her iki ülke arasındaki nüfus alışverişi Türkiye İngiltere nakliye hizmetini ihtiyaç haline getirmiştir.

Lojistiğin gelişmesi ve global bir yapıya alan günümüz dünyasında başka bir ülkede yaşamak veya taşınmaya karar vermek çok basit ve ucuz bir hale geldi. Bu süreç bulunduğunuz mahalleden başka bir mahalleye taşınmak kadar kolay ve ekonomiktir. Çünkü bu süreçte İngiltere evden eve nakliyat firmaları eşyaların paketlenmesi, nakliye ve gümrük gibi gerekli tüm işi sizin adınıza gerçekleştirmektedir.

Türkiye’den İngiltere mobilyalarınızı ve diğer rutin hayatınızda kullandığınız eşyaları taşımak ekonomik açıdan çok daha avantajlıdır çünkü çünkü yurtdışına taşınırken zati olarak değerlendirilen eşyalarınızdan herhangi bir gümrük vergisi talep edilmez. Ayrıca hem maliyet açısından hem de mobilyaların kalitesi açısından Türkiye’deki eşyalarınızı taşıtmak fiyat olarak avantajlıdır.

Türkiye İngiltere nakliye.

İngiltere’ye Nasıl Taşınabilirim?

İngiltere 2020 yıllında aldığı kararla birlikte Avrupa Birliğinden ayrıldı bu sebepten ötürü diğer Avrupa ülkelerinden farklı bir gümrük yasası var. Türkiye’den İngiltere’ye taşınırken İngiltere Dış İşler Bakanlığına bir form doldurmanız gerekmektedir veya bu işlemi sizin adınıza tercih edeceğiniz nakliye şirketi yapabilir.

İngiltere’ye nakliyat bir diğer önemli aşaması gümrükleme sürecidir. Her ülkenin çeşitli şartlara bağlı olarak ve ülkeden ülkeye göre farklı gümrükleme şartları bulunmaktadır. Örneğin Türkiye’den Fransa ev eşyası taşıma yapmak istediğinizde  sizden taşıma niteliğine bağlı olarak gümrük vergisi ve şartlar talep edilir ancak Fransa’dan herhangi bir Avrupa Birliği ülkesine serbest gümrük geçişi bulunmaktadır. Lakin İngiltere gümrüğü talep almış olduğu dokümanlar ve gümrük vergisi diğer Avrupa ülkelerinden farklı işlemektedir.

Taşıma şirketinin sizin adınıza gümrük işlemlerini yürütebilmesi için vekaletname vermeniz gerekmektedir. Vermiş olduğunuz vekaletname sayesinde taşıma firması hem Türkiye’de hem İngiltere’de eşyalarınız için gümrük açtırıp işlemleri yerine getirir. Yurtdışına taşınırken daha fazla bilgi almak için Yurtdışına Eşya Gönderebilirim içeriğimizi ziyaret ederek gerekli evrakların neler olduğunu öğrenebilirsiniz.

İngiltere’ye Mobilya Nasıl Gönderebilirim?

İngiltere zati eşya taşımacılığında herhangi bir gümrük vergisi talep edilmez lakin herhangi bir mobilya şirketinde satın almış mobilyalar için İngiltere’de gümrük vergisi alınır. Gümrük ücreti satın almış olduğunu mobilyaların faturası üzerinden %21 vergilendirmeyle yapılır.

Çakıroğlu nakliyat olarak Türkiye’nin 81 vilayetinden tüm Britanya zati veya sıfır mobilyalarınızı sigortalı bir şekilde sadece 20 gün içinde adresine kadar ulaştırıyoruz. İngiltere’ye mobilya göndermek istiyorsanız sadece bizimle iletişim kurmanız için yeterlidir çünkü ticari ürünlerde eşya sahibinden vekâletname ve benzeri herhangi bir evrak talep etmiyoruz. Yapmanız gereken mobilyaları satın almış olduğunuz firmadan alacağınız faturayı, ihracat yapılabilmesi için ihraçtı firma adına düzenlemeniz gerekmektedir.

İngiltere mobilya nakliyat.

Türkiye’den İngiltere Mobilya Nakliye Ücretleri

İngiltere nakliye ücretleri hesaplanırken temelde göndereceğiniz eşyaları hacmi, kısacası m3 dikkate alınır. Göndermek istediğiniz mobilyaların hacmi artıkça size sunulan fiyat teklifi daha uygun hale gelir. Ardından Türkiye’de hangi şehirden İngiltere’de hangi şehre taşıma yapmak istiyorsanız bu fiyat hesaplamasını etkilemektedir.

Türkiye’den İngiltere bazı şehirlerine 2024 fiyat tekliflerimiz:

İngiltere Mobilya Nakliye Fiyatları İstanbul Londra Nakliye M³ Fiyatları Ankara Manchester Nakliye M³ Fiyatları
5 m³ ve Üstü Mobilya Taşıma Fiyatı 230 € 250 €
2+1 20 m³ Mobilya Taşıma Fiyatı 190 € 210 €
3+1 35 m³ Mobilya Taşıma Fiyatı 170 € 190 €

Not: Gümrük vergileri fiyatlarımıza dahil değildir. Ek hizmetler m³ birim başı ücretlendirilip 5 m³ altında taşıma yapılmamaktadır.

İngiltere’ye mobilya gümrük vergisi ne kadar?

İngiltere’ye 2024 yıllı mobilya ithalatında almış olduğu gümrük vergisi %21 oranında alınmaktadır. İngiltere’ye diğer ürünlerin KDV ve vergi oranlarını öğrenmek için İngiltere Ticaret Bakanlığına ait resmi web sayfası  https://www.gov.uk/trade-tariff ziyaret ederek ürün koduyla sorgulama yapabilirisiniz.

İngiltere’ye mobilya gönderirken hangi evraklar gerekiyor?

Sıfır alınmış mobilyaları sadece ihracat yaparak gönderebilirsiniz. Bu nedenle bu ürünlerin faturası olması gerekiyor ve fatura ihracat yapmaya yetili bir firma adına düzenlenmesi gerekiyor. İhracatçı firmada İngiltere’deki alıcıya fatura kesecek lakin alıcı vergi numarasına sahip olması zorunluluktur.

İngiltere Nakliye Firmaları

Türkiye İngiltere arasında 2023 yıllı sonunda neredeyse 23 milyar dolara ulaşan ticaret hacme sahip. Her ikili ülke arasındaki ticari ilişkiler yükselmesinin doğal sonucu olarak lojistik sektörünün gelişmesine fayda sağlamaktadır. Ticari ürünler, uluslararası araç taşıma, zati eşya taşımacılığı, ihracat ve ithalat gibi bir çok alanda lojistik  etkinlik göstermektedir.

Çakıroğlu nakliyat 1997 kuruşunun ardında çok kısa bir sürede Türkiye’de en büyük lojistik firması olmayı başardı. Akabinde başta İngiltere ve Avrupa ülkeleri olmak üzere hemen hemen Türkiye’den dünyanın her yerine eşyalarınızı ve ürünlerinizi ulaştırmaktadır.

Türkiye’den İngiltere’ye nakliye firma tercihinizi itinayla yapmanız tavsiye edilir. Çünkü İngiltere’ye eşya göndermek süreci içerisinden gerek gümrükleme olsun gerekse paketleme hizmeti tecrübe istenen bir süreçtir. Örnek tercih ettiğiniz firma gümrükleme olayında yaşayabileceği herhangi bir olumsuz durum ciddi problemlere neden olacaktır. Bu nedenle firma tercihinizi sadece size vereceği fiyat teklifine göre değil ayrıca kurumsal alt yapısı olmasına özen göstermeniz önemlidir.

İngiltere'ye eşya göndermek.

İngiltere Nakliye Firması Seçerken  Dikkat Edilmesi Gerekenler

  1. İngiltere’ye zati eşya taşımacılığı yapan firma sayısı bir elin parmağı geçmez ancak internet üzerinde birçok web sayası var bu yüzden tercih ettiğiniz firmanın ofisini ziyaret etmeniz faydalıdır.
  2. Anlaşma yapmak istediğiniz firmadan mutlaka ücretsiz ekspertiz talep edin çünkü fiyatlandırma göndermek istediğiniz eşyanın hacmine göre hesaplanır.
  3. Sağlıklı bir taşınma süreci yaşamak istiyorsanız kesinlikle size en ucuz fiyat teklifi verecek firmaya göre tercihlerinizi yapmayın. Elbette en uygun fiyatlarda taşınmak her kesin doğal hakkıdır ancak sektörde ucuz fiyat telifi veren firmalarda süreç içerisinde bir çok probleme neden olduğu gözlenmektedir.
  4. Firma tercihi yaparken mutlaka firmada hakkında internet üzerinde forum ve şikayet sayfalarında olumlu olumsuz yorumlarını değerlendirin.
  5. Tercih edeceğiniz firmanın size sunduğu fiyat teklifi içerisinde gümrük, sigorta ve benzeri hizmetlerin dahil olup olmadığı sözleşme ile garanti altına almanız taşınma sürecinizin daha güvenli işlemesini sağlar.

İngiltere’ye Koli Göndermek

İngiltere’ye koli göndermek istiyorsanız doğru adrestesiniz. Çakıroğlu diğer kargo şirketlerinden en büyük farkı zati eşya taşıma firması olmasından kaynaklanmaktadır.

Diğer kargo şirketleri eşyaların taşınma sırasında zarar görüp görmemesi konusunda gerekli özeni göstermez. Bir ev taşıma firması kargo şirketinden farklı olarak kişisel veya ev eşyaların ne kadar hassas olduğunun bilincindedir.

Çakıroğlu nakliyat olarak kolilerinizi özel ekspres araçlarımızla İngiltere’deki adresinize sadece 15 gün içinde teslim garantisi veriyoruz ayrıca zati eşya içeriğine sahip kolilerinizin gümrükleme işlemini hiç bir evrak talep etmeden sigorta güvencesiyle çok fiyatlarda yapmaktayız.

, , ,

error: